Vår verksamhet

Elutbilda i Norden AB är nordens ledande utbildare av elektriker. Vi utbildar c:a 300 elektriker varje år! Vi erbjuder en komplett utbildning till elektriker på distans för vuxna!

 

Ulbilda dig när du vill var du vill! Hos oss kan du utbilda dig till elektriker var du än bor. Läs hemifrån med vårt distansstöd, och kom till våra fina lokaler för uppsamlingsveckor med teorigenomgångar, laborationer, övningar och slutprov. Våra distansutbildningar ger dig möjlighet att anpassa studierna helt efter egen takt. Jobba samtidigt eller läs på heltid, eller deltid, efter vad som passar bäst för dig!

 

Det finns olika inritningar på elektrikeryrket. Hos oss kan du läsa grundpaketet och sedan bygga på med den specialisering som du önskar. Specialiseringarna kan du även läsa fristående, om du redan har erfarenhet och kunskap i bagaget. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

 

Installationselektriker

Den vanligaste specialiseringen är till installationselektriker. Efter utbildningen ska du komplettera med ett lärlingsår innan du kan få ditt yrkescertifikat.

 

Industrielektriker

Vi utbildar också industrielektriker. De kallas ibland automationstekniker eller instrumenttekniker. En industrielektriker arbetar med styr- och regler inom industri. Behovet av den kompetensen är stort i dagsläget. Goda förutsättning för dig att få jobb alltså!

 

Distributionselektriker

För arbete hos energiföretagen är det ofta distributionselektrikerutbildningen som önskas. Distribution kan man läsa även om man inte är elektriker i grunden. Det råder stor brist på utbildad personal även här.


Vidareutbildningar mot elbehörighet!

Allmän behörighet

Varje termin startar vi en ny grupp i Allmän behörighet för dig som vill öppna egen installationsfirma eller ska ha installationsansvaret på ett företag. Utbildningen omfattar 6 träffar om vardera 3 dagar, kombinerat med distansstudier.

 

Begränsad behörighet

Vi erbjuder rullande antagning till Begränsad behörighet. Du läser på distans och kommer till oss för praktiska moment och en del teorigenomgångar.


Öppna och företagsförlagda elsäkerhetskurser!

Dessutom har vi en omfattande verksamhet med kortare kurser för yrkesverksamma. Vi erbjuder dessa som öppna kurser eller företagsförlagda. Att anlita oss innebär att du efter utbildningen tar med dig kunskaper som är direkt tillämpbara för ditt arbete, en kunskap som ger dig en ökad säkerhet i ditt arbete. Tillsammans utformar vi även anpassade företagsförlagda utbildningar som vi skräddarsyr för just dina behov och önskemål.

 

Namnbyte

Företaget Elutbilda har bytt kostym och namn och heter numera Teknikutbildarna i Norden AB. All information om våra elutbildningar hittar ni på vår nya hemsida.

 

Hjärtligt välkomna till ett utbildningsföretag ... på dina villkor!


  • Alla våra Teknikutbildningar hittar du här.
  • Rätt elektrikerutbildning för dig hittar du här.
  • Alla våra behörighetsubildningar hittar du här.
  • Alla våra säkerhet och ansvarsutbildningar hittar du här.
  • Alla våra vidareutbildningar inom el hittar du här.